Velkoobchodní charakter spádového železářství v Úvalech u Prahy předurčovalo velmi významně i charakter hlavního Náměstí Arnošta z Pardubic. Utilitární provoz v utilitární stavbě s průmyslově využitým dvorem. Objekt i pozemek byl využit podnikatelským subjektem pro záměr vybudování nadstandardního restauračního zařízení, převyšujícího význam lokality ale zároveň pro danou lokalitu Úval plně dostupného a fungujícího. Po oslovení BCH byla zpracována podrobná dokumentace současného stavu a následně varianty studie velkorysých záměrů. V prováděcím projektu byla realizace etapizována a první část realizována. Majitel a provozovatel je významnou osobností v oblasti restaurování historických maleb a proto mu byla projektem vytvořena možnost aplikace repliky Tuvorových motivů ze zámku Nebílovy v západních Čechách. Tuto tematiku doplňuje galerie rytin s antickými motivy, individuálně navržený a vyrobený nábytek, osvětlení, dvouúrovňové řešení a řada aplikací zámečnické práce, dodané firmou Hrabě. V daných podmínkách byl specialistou Petrem zpracován projekt na provozně a hygienicky bezchybný areál kuchyně, v celkovém řešení veřejné části je nutno vyzdvihnout splnění požadavku BCH a osvobození parteru budoucího sálu od dělících stěn a vyvázáním celé dispozice na jediný nosný pilíř podle statického projektu Ing. Hlaváčka. BCH mimo projektu zpracoval grafický návrh loga, jídelních lístků i propagačních tiskovin, stejně jako stálého vizuálně grafického vybavení interieru. Ristorante – pizzeria Trincea, tj. v českém překladu úval – v Úvalech je vyhledávaným zařízením, svým interierem, zázemím a především kvalitou kuchyně i kulturou servírování jídel. Scházejí se zde zahraniční hosté, hudební tělesa, přespolní návštěvníci a v neposlední řadě Úvalští občané. V Ristorante Trincea byla realizována řada rozhovorů s významnými osobnostmi, jsou zde pořádána pravidelná setkání pracovníků v oblasti památkové péče a architektonické projekce nebo pracovníků vysokého školství. Udržení kvality a výlučnosti zařízení je velkým břemenem majitelů a provozovatelů, především v řešení personálních otázek i atraktivnosti obměny a překvapivosti nabízeného sortimentu jídel, nápojů i doprovodného kulturního programu.
Nad prostorem ristorante – trattoria - pizzeria je k dispozici plnohodnotné podlaží, vybízející k architektonickým úpravám vnitřního dispozičního uspořádání